Monipuolinen, kasvispainotteinen ruokavalio on avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siitä löytyy aina tarpeenmukaisia vaihtoehtoja eri elämänvaiheisiin sekä arkeen että juhlaan. Ja ruokavaliokin kevenee automaattisesti eikä makuasioista tarvitse tinkiä.

Öljyhamppua voi hyvin perustein kutsua todelliseksi superfoodiksi. Öljyhampun siemen tarjoaa monta hyvää kompaktissa paketissa. Siinä on kolmannes terveellisiä öljyjä, neljännes korkealaatuista proteiinia ja kuitua. Täysin gluteenittomana ja allergisoimattomana se sopii kaikkiin ruokavalioihin.

Hampputuotteiden lisääminen päivän aterioihin on helppoa. Sen pehmeän pähkinäinen maku sopii moneen käyttöön. Hampun siemeniä, rouhetta tai lesettä voi käyttää kaikessa leivonnassa ja ruuanlaitossa. Kuorittuja siemeniä voi napostella sellaisenaan tai paahdettuna. Rouhe sopii smoothieen, jogurttiin, viiliin tai puuron joukkoon. Lese parantaa oivallisesti erilaisten välipalatuotteiden kuidun määrää.

FoodFarmin tarjoamat, monikäyttöiset öljyhampputuotteet vahvistavat hyvinvointia ja terveyttä. Suomessa tuotettu, vastuullisesti viljelty öljyhamppu antaa vastinetta moneen tämän hetken ruokailmiöön. Kotimaisen, öljyhampun käyttö erilaissa hyvinvointia kohentavissa tuotteissa on myös ympäristön kannalta hyvän omantunnon valinta. Kotimaisuus on myös tae ruokaturvallisuudesta, sen voi valita hyvällä omalla tunnolla.

Kotikeittiössä hampun käytön voi aloittaa vaikkapa seuraavien vinkkien avulla. Valmista helppo hamppugranola tai lisää hamppua pestoihin tai tahnoihin.