Tutustu tuotteisiimme

Ekologiset, puhtaat ja vastuulliset tuotteemme sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin

Tuotteidemme vahvuudet ovat kotimaisuus, ekologisuus, laadukkuus sekä monipuolisuus. Tuotannostamme osa on LUOMU sertifioitua. Kaikki hampputuotteemme ovat luontaisesti gluteenittomia.

Kaikkia tuotteitamme on saatavana myös LUOMUna. Sekä tavanomaisissa että luomuhampputuotteissamme on lajikkeena Suomessa jalostettu FINOLA. Pakkauskoot 15 kg ja 25 kg, hampunsiemenöljy 20 l.

Hampunsiemenet

Tarjoamme kokonaisia, kuorittuja ja mallastamalla idätettyjä hampunsiemeniä. Hampunsiemenet ovat helppo, maukas ja terveellinen lisä melkein mihin tahansa ruokaan. Ne sisältävät juuri oikeassa suhteessa proteiineja, omega-rasvahappoja, kuituja ja mineraaleja.

Hamppuproteiinit

Erittäin korkean proteiinipitoisuuden omaava, hienojakoinen proteiinikonsentraatti valmistetaan kuoritusta hampusta öljynpuristuksen yhteydessä. Hamppuproteiinit ovat myös erinomainen gluteeniton kuitulisä.

Hamppuöljyt

Miellyttävän pähkinäisen makuiset hamppuöljyt valmistetaan hampunsiemenestä kylmäpuristamalla. Myymme kokonaisista, kuorituista ja idätetyistä siemenistä valmistettua hampunsiemenöljyä.

Kuitujauheet, muut tuotteet ja palvelut

Siemenien, proteiinien ja öljyjen lisäksi valikoimaamme kuuluu muun muassa erinomaisiksi kuitulisiksi sopivia kuitujauheita, rehutuotteena suosittua hamppupuristetta ja VegepihviMIXiä, jolla teet helposti kasvispohjaisen pihvin!

Kiinnostavaa, haluan lisätietoja

    *pakollinen kenttä

    Lähetämme näytteitä vain yritysten kyselyihin, emme kuluttajille.