Hamppuproteiinit

Hamppuproteiini on puhdas ja terveellinen proteiinilisä

Myymme hamppuproteiineja proteiinikonsentraattina ja hamppujauheena. Näistä molemmat sopivat erinomaisesti proteiinilisiksi esimerkiksi ruoanlaittoon. Ravintoaineita pursuavat ja erittäin vähägluteeniset hamppuproteiinit ovat vuosi toisensa jälkeen suosituimpien tuotteidemme joukossa.

Hamppuproteiini 65 % konsentraatti

Erittäin korkean proteiinipitoisuuden omaava, hienojakoinen proteiinikonsentraatti valmistetaan kuoritusta hampusta öljynpuristuksen yhteydessä. Vaalea väri ja neutraali maku mahdollistavat proteiinin käytön entistä monipuolisemmin. Proteiinikonsentraatissa korkea proteiinipitoisuus koostuu 20:tä ihmiselle välttämättömästä aminohaposta, jotka ovat helposti imeytyvässä muodossa.
Proteiinipitoisuus 65 %, rasvaa 6-8 %. Erittäin vähägluteeninen.

Hamppujauhe 32 % proteiini

Hamppujauhe on hampunsiementen puristekakusta tuotettu jauhe, joka on erinomainen proteiinin ja kuidun lähde. Saatavilla kahdella eri karkeudella. Hamppujauhe sisältää kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Jauheen sisältämä proteiini on helposti imeytyvässä muodossa. Sisältää luontaisesti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja oikeassa suhteessa.
Proteiinia 32 %, kuitua 40 %, rasvaa n.10 %. Erittäin vähägluteeninen.

Idätetty hamppujauhe 32 % proteiini

Idätetty hamppujauhe on idätettyjen hampunsiementen puristekakusta tuotettu hienojakoinen jauhe, joka on erinomainen proteiinin ja kuidun lähde. Idätysprosessi aktivoi siemenet, jolloin keho saa hyödynnettyä ravinteet paremmin idätetystä hamppurouheesta. Idätysprosessin avulla siemenistä vähenee fytiinihappoja ja lektiinejä, jotka vaikeuttavat ravinteiden imeytymistä. Idätetyn hamppurouheen maku on pehmeä ja rakenne rapea. Erittäin vähägluteeninen.

Kiinnostavaa, haluan lisätietoja





    *pakollinen kenttä

    Lähetämme näytteitä vain yritysten kyselyihin, emme kuluttajille.