Hamppuöljyt

Hamppuöljy on monipuolinen ravintolähde elintarvike- ja kosmetiikkatuotteisiin

Miellyttävän pähkinäisen makuiset hamppuöljyt valmistetaan hampunsiemenestä kylmäpuristamalla, samalla menetelmällä kuin monet muutkin ruokaöljyt. Myymme kokonaisista, kuorituista ja idätetyistä siemenistä valmistettua hampunsiemenöljyä. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisista siemenistä valmistettuja. Monipuolisen, ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta hamppuöljyistä löydät erinomaiset vaihtoehdot niin elintarvike- kuin kosmetiikkakäyttöönkin.

Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy

Hampunsiemenestä kylmäpuristamalla valmistettu erittäin ravintorikas öljy. Maku on miellyttävän pehmeä ja pähkinäisen ruohoinen. Tuote soveltuu erinomaisesti kaikkiin kylmiin ruokiin sekä rehu- ja kosmetiikkatuotteisiin. Kylmäpuristetun hampunsiemenöljyn rasvahapoista jopa yli 80% on monityydyttymättömiä. LIsäksi se sisältää elimistölle arvokkaita, harvinaisia gammalinoleenihappoja (GLA 6%) ja stearidonihappoa (SDA 2%).

Kuorittu hampunsiemenöljy

Kuorituista hampunsiemenistä kylmäpuristamalla valmistettu ravintorikas öljy. Öljyn vaalea väri mahdollistaa sen käytön entistä monipuolisemmin niin elintarvike- kuin kosmetiikkatuotteissa. Hamppuöljy sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, runsaasti E-vitamiinia ja optimaalisessa suhteessa omega-3 ja omega 6- rasvahappoja.

Idätetty kylmäpuristettu hampunsiemenöljy

Entistä ravintorikkaampi idätetyistä hampunsiemenistä valmistettu hampunsiemenöljy. Idätetty hamppuöljy sisältää muun muassa runsaasti E-vitamiinia, ja idätys mahdollistaa ravintoaineiden optimaalisen saatavuuden. Maultaan öljy on miedon pähkinäinen ja väriltään läpikuultavan vihreä. Tämä premium-laatuinen öljy soveltuu erityisesti korkealaatuisten elintarvikkeiden raaka-aineeksi.

Kiinnostavaa, haluan lisätietoja

    *pakollinen kenttä

    Lähetämme näytteitä vain yritysten kyselyihin, emme kuluttajille.