FoodFarm on öljyhampputuotteiden myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Tuotteemme ovat öljyhampun siemenestä prosessoidut raaka-aineet, kuten kokonainen ja kuorittu siemen, hamppuproteiini ja hamppuöljy. Asiakkaitamme ovat muun muassa elintarvike-, rehu- ja kemianteollisuuden toimijat sekä tukkuasiakkaat, jotka käyttävät hamppuraaka-ainetta tuotteissaan.

Tutustu tuotevalikoimaamme tarkemmin tuotesivullamme.

Öljyhampputuotteet yhdestä osoitteesta

FoodFarm syntyi, kun öljyhampputuotteista tunnettu Murtolan HamppuFarmi ja erikoiskasvien viljelytykseen ja prosessointiin erikoistunut ja öljyhampputoimintojaan vahvasti kasvattanut TransFarm halusivat yhdistää osaamistaan niin prosessoinnissa kuin myynnissä ja markkinoinnissakin.

Yhteistyön tiivistäminen yhteiseksi yritykseksi, FoodFarmiksi, syntyi Murtolan HamppuFarmin ja TransFarmin halusta kehittää kotimaan öljyhampputoimintoja vastaamaan tuotteiden kasvavaan kysyntää. Tämä parantaa öljyhampun kilpailukykyä sekä varmistaa raaka-aineen saatavuuden.

FoodFarm myy ja markkinoi öljyhampun siemenestä prosessoidut raaka-aineet teollisuuden jatkojalostajille ja tukkumyyntiin. Monipuoliset tuotteet ovat sekä tavanomaisesti tuotettuja että luomusertifioituja.

FoodFarmin kautta öljyhampputuotteet jatkojalostavaksi elintarvike-, rehu- ja kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin ovat saatavilla selkeästi yhdestä osoitteesta.