FoodFarm on öljyhampputuotteiden myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Tuotteemme ovat öljyhampun siemenestä prosessoidut raaka-aineet, kuten kokonainen ja kuorittu siemen, hamppuproteiini ja hamppuöljy. Asiakkaitamme ovat muun muassa elintarvike-, rehu- ja kemianteollisuuden toimijat sekä tukkuasiakkaat, jotka käyttävät hamppuraaka-ainetta tuotteissaan.

Tutustu tuotevalikoimaamme tarkemmin tuotesivullamme.

Öljyhampputuotteet yhdestä osoitteesta

FoodFarm on Murtolan HamppuFarmin ja Trans Farmin omistama myynti- ja markkinointiyritys. Yhteistyön tiivistäminen yhteiseksi yritykseksi, FoodFarmiksi, syntyi Murtolan HamppuFarmin ja Trans Farmin halusta kehittää kotimaan öljyhampputoimintoja vastaamaan tuotteiden kasvavaan kysyntää. Tämä parantaa öljyhampun kilpailukykyä sekä varmistaa raaka-aineen saatavuuden.

FoodFarm myy ja markkinoi öljyhampun siemenestä prosessoidut raaka-aineet teollisuuden jatkojalostajille ja tukkumyyntiin. Monipuoliset tuotteet ovat sekä tavanomaisesti tuotettuja että luomusertifioituja.

FoodFarmin kautta öljyhampputuotteet jatkojalostavaksi elintarvike-, rehu- ja kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin ovat saatavilla selkeästi yhdestä osoitteesta.