Kuitujauheet, muut tuotteet ja palvelut

Erittäin vähägluteenisiksi kuitulisiksi sopivat kuitujauheet sisältävät paljon kuituja ja proteiineja, ja vain vähän rasvaa. Hampun kuitujauhe onkin erinomainen lisä tuomaan esimerkiksi gluteenittomaan ruokavalioon ruoansulatuselimistölle välttämättömiä kuituja. Muista tuotteistamme löydät esimerkiksi rehukäytössä suositut hamppupuristeet. Tarjoamme myös joustavaa eräkohtaista mallastus- ja idätyspalvelua.

Kuitujauhe

Kuitujauhe valmistetaan hienoksi jauhamalla hampun kuoriosasta. Se on erinomainen kuitulisä joka sisältää myös proteiinia, mutta vain vähän rasvaa. Kuitujauhe soveltuu monipuolisesti leivontaan, valmisruokiin sekä ravintolisävalmisteisiin. Jauhe on väriltään ruskeaa ja maultaan miedon kuitumaista. Ravintokuitua lähes 60 %, proteiinia 13 %, rasvaa 10 %. Erittäin vähägluteeninen.

Hamppulese

Hamppulese valmistetaan hampun kuoriosasta, ja on erittäin runsaskuituinen. Kuitupitoinen lese saa aikaan kylläisyyden tunteen, mutta sisältää vain vähän energiaa. Hamppulese soveltuu esimerkiksi granolaan, puuroihin ja muihin kuiturikkaisiin myllytuotteisiin sekä rehukäyttöön. Gluteeniton.

Hamppupuriste

Öljynpuristuksen sivutuotteena syntyvä hamppupuriste on laadukas proteiini- ja kuitulisä lemmikeille ja kotieläimille.

VegepihviMIX

VegepihviMIX antaa mahdollisuuden luoda helposti vegaanisen pihvin, pyörykän tai vaikka murekkeen. Sisältää yhteensä 93,1 % suomalaisia kasviproteiineja: härkäpapua, kauraa ja hamppua. Lisäksi sekoitus sisältää kuivattuja vihanneksia jauhettuna, mausteita ja psylliumkuitua. Lisäaineeton, saatavissa myös gluteenittomana. Löydät valmistusohjeen pakkauksesta!

Idätys- ja pienmallastamopalvelut

Tarjoamme Pohjoismaidenkin mittakaavassa merkittävällä rumpumallastuslaitteistollamme joustavaa eräkohtaista mallastusta ja laadukkaita idätystuotteita muun muassa pienpanimoille ja elintarviketeollisuudelle, joille tuotteen alkuperä ja koko tuotantoketjun jäljitettävyys on tärkeää.

Kiinnostavaa, haluan lisätietoja

    *pakollinen kenttä

    Lähetämme näytteitä vain yritysten kyselyihin, emme kuluttajille.