Monella kesäloma on nyt pidetty ja paluu arkeen on alkanut.

Yksi, jos toinenkin, on löytänyt itsensä pohtimasta ruokavalionsa keventämistä. Ja mikäpä on parempi hetki siihen kuin nyt. Arjen ruokarutiineja on helppo keventää valitsemalla eläinperäisten tuotteiden sijaan kasvisvaihtoehtoja.

Muutamien vuosien takaiseen tilanteeseen verrattuna eri tuoteryhmien kasvisvaihtoehtojen määrä on moninkertaistunut. Kuluttajien kasvava kiinnostus kasviruokaan on vauhdittanut tuotekehitystä elintarviketeollisuuden eri sektoreilla. Kuluttajan valintoja ohjaa useimmiten oman terveyden vaaliminen, huoli ympäristöstä tai yksikertaisesti kokeilunhalu. Olipa ostomotiivina mikä tahansa, lopputulos aina askel kohti ekologisempaa ruokavaliota.

Ekologinen ruoka merkitsee ympäristöystävällistä ruokavaliota. Lisättäessä eri tuotekategorioihin ympäristöä mahdollisemman vähän kuormittavia, maistuvia kasvisvaihtoehtoja, kuluttajan arjessa ekologisten valintojen teko helpottuu ja nopeutuu. Terveydenkin kannalta ekologinen, kasvispainotteinen ruokavalio on paras mahdollinen.

FoodFarmin elintarviketeollisuuteen tarjoamat öljyhamppujalosteet mahdollistavat uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämisen. Kotimaisen, vastuullisesti tuotetun öljyhampun käyttö luo vahvaa lisäarvoa ekologiselle ruualle. Kasvamassa on myös uuden ajan kuluttaja, joka haluaa pitää kiinni ruokaperinteistä mutta on valmis vaihtamaan käytetyt raaka-aineet entistä ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin.

Lue lisää FoodFarmin öljyhampputuotteita