Tuotteidemme vahvuudet ovat kotimaisuus, ekologisuus, laadukkuus sekä monipuolisuus. Tuotannostamme osa on LUOMU sertifioitua. Kaikki hampputuotteemme ovat luontaisesti gluteenittomia.

Hampunsiemenet:

Kokonainen hampunsiemen, myös paahdettuna/suolattuna

Kokonainen hampunsiemen, joka soveltuu käytettäväksi lukuisiin käyttökohteisiin. Myös paahdettuna. Lue lisää täältä.

Kuorittu hampunsiemen, myös paahdettuna/suolattuna

Kokonaisesta hampunsiemenestä hellästi kuorittu siemen, jossa miellyttävä pähkinäinen maku. Suosikkituote. Myös paahdettuna. Lue lisää täältä.

Mallastamalla idätetty hampunsiemen

Rapea ja pehmeän makuinen hampunsiemen, jota on idätetty sen verran, että siemen aktivoituu. Osa siemenistä on hieman avautuneena. Myös paahdettuna. Lue lisää täältä.

Hamppuproteiinit:

Hamppuproteiini 65 % konsentraatti

Korkealla proteiinipitoisuudella varustettu proteiinikonsentraatti on erinomainen kasviperäinen proteiinilisä. Väriltään se on vaaleaa ja maultaan entistä miedompaa. Lue lisää täältä.

Hamppujauhe 32 % proteiini

Puristekakusta jauhettu hamppujauhe sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet. Hamppujauhe imeytyy kokonaista siementä tehokkaammin. Lue lisää täältä.

Idätetty hamppujauhe 32 % proteiini

Idätetyn hampunsiemenen puristekakusta jauhettu hamppurouhe sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet. Idätetystä hamppurouheesta ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti. Lue lisää täältä.

Kuitujauheet ja leseet

Kuitujauhe

Erittäin runsaskuituinen hienoksi jauhettu kuitulisä, joka valmistetaan hampun kuoriosasta. Soveltuu kuitulisäkäyttöön esimerkiksi leivonnassa, valmisruoissa sekä ravintolisävalmisteissa. Lue lisää täältä.

Hamppulese

Erittäin runsaskuituinen, hampun kuoriosasta valmistettava hamppulese. Lue lisää hamppuleseen käytöstä elintarvikkeissa ja rehuissa.

Kylmäpuristetut hamppuöljyt:

Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy

Hampunsiemenestä kylmäpuristamalla valmistettu erittäin ravintorikas öljy. Maku on miellyttävän pehmeän pähkinäisen ruohoinen. Tuote soveltuu erinomaisesti kaikkiin kylmiin ruokiin. Lue lisää hampunsiemenöljyn käytöstä elintarvikkeissa, rehuissa ja kosmetiikassa.

Kuorittu hampunsiemenöljy

Kuorituista hampunsiemenistä kylmäpuristamalla valmistettu ravintorikas öljy. Väriltään öljy on vaalean vihreä. Lue lisää hampunsiemenöljyn käytöstä elintarvikkeissa, ja kosmetiikassa.

Idätetty kylmäpuristettu hampunsiemenöljy

Entistä ravintorikkaampi idätetyistä hampunsiemenistä valmistettu hampunsiemenöljy. Maultaan öljy on miedon pähkinäinen ja väriltään läpikuultavan vihreä. Tämä premium-laatuinen öljy soveltuu erityisesti  korkealaatuisten elintarvikkeiden raaka-aineeksi. Lue lisää hampunsiemenöljyn käytöstä elintarvikkeissa.

Muut:

VegepihviMIX

VegepihviMIXin avulla valmistat herkulliset vegaaniset pihvit, pyörykät ja murekkeet. Sisältää kotimaisia kasviproteiineja, vihanneksia, mausteita ja kuitua. Lue lisää täältä.

Hamppupuriste

Öljynpuristuksen sivutuotteena syntyvä hamppupuriste on laadukasta proteiinia ja kuitua lemmikeille ja kotieläimille. Lue lisää täältä.

Kaikkia tuotteitamme on saatavana myös LUOMUna. Sekä tavanomaisissa että luomuhampputuotteissamme on lajikkeena Suomessa jalostettu FINOLA. Pakkauskoot 15 kg ja 25 kg, hampunsiemenöljy 20 l.