Tuotteidemme vahvuudet ovat kotimaisuus, ekologisuus, laadukkuus sekä monipuolisuus. Tuotannostamme osa on LUOMU sertifioitua. Kaikki hampputuotteemme ovat luontaisesti gluteenittomia.

Hampunsiemen ja paahdettu hampunsiemen

Kokonainen hampunsiemen, joka soveltuu käytettäväksi lukuisiin käyttökohteisiin. Myös paahdettuna. Lue lisää täältä.

Kuorittu hampunsiemen

Kokonaisesta hampunsiemenestä hellästi kuorittu siemen, jossa miellyttävä pähkinäinen maku. Suosikkituote. Myös paahdettuna. Lue lisää täältä.

Hamppujauhe

Puristekakusta jauhettu hamppujauhe sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet. Hamppujauhe imeytyy kokonaista siementä tehokkaammin. Lue lisää täältä.

Idätetty hampunsiemen

Rapea ja pehmeän makuinen hampunsiemen, jota on idätetty sen verran, että siemen aktivoituu. Osa siemenistä on hieman avautuneena. Myös paahdettuna. Lue lisää täältä.

Hamppuproteiini 45%

Pehmeän ja tuoreen makuinen hamppuproteiini on luonnollinen valinta kasviproteiinipaletin täydentäjäksi sekä kuntoilijan proteiinilisäksi. Lue lisää täältä.

Hamppuproteiinikonsentraatti 65%

Korkealla proteiinipitoisuudella varustettu proteiinikonsentraatti on erinomainen kasviperäinen proteiinilisä. Väriltään se on vaaleaa ja maultaan entistä miedompaa. Lue lisää täältä.

Hamppulese

Erittäin runsaskuituinen, hampun kuoriosasta valmistettava hamppulese. Todellinen superkuitulisä. Lue lisää hamppuleseen käytöstä elintarvikkeissa ja rehuissa.

Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy

Hampunsiemenestä kylmäpuristamalla valmistettu erittäin ravintorikas öljy. Maku on miellyttävän pehmeän pähkinäisen ruohoinen. Tuote soveltuu erinomaisesti kaikkiin kylmiin ruokiin. Lue lisää hampunsiemenöljyn käytöstä elintarvikkeissa, rehuissa ja kosmetiikassa.

Kuorittu hampunsiemenöljy

Kuorituista hampunsiemenistä kylmäpuristamalla valmistettu ravintorikas öljy. Muista hamppuöljyistä poiketen väriltään öljy on vaalean keltainen. Lue lisää hampunsiemenöljyn käytöstä elintarvikkeissa, ja kosmetiikassa.

Idätetty kylmäpuristettu hampunsiemenöljy

Entistä ravintorikkaampi idätetyistä hampunsiemenistä valmistettu hampunsiemenöljy. Maultaan öljy on miedon pähkinäinen ja väriltään läpikuultavan vihreä. Tämä premium-laatuinen öljy soveltuu erityisesti  korkealaatuisten elintarvikkeiden raaka-aineeksi. Lue lisää hampunsiemenöljyn käytöstä elintarvikkeissa.

MakurouheMIX

SininenMIX sisältää hienoa hamppurouhetta, mustaherukkaa, mustikkaa ja marja-aroniaa. PunainenMIX sisältää hienoa hamppurouhetta, puolukkaa, punaherukkaa ja karpaloa. Lue lisää täältä.

Ravintopelletti / Ravintorouhe

Öljynpuristuksen sivutuotteena syntyvä ravintopelletti on laadukasta proteiinia ja kuitua lemmikeille ja kotieläimille. Saatavana myös rouheena. Lue lisää täältä.

Kaikkia tuotteitamme on saatavana myös LUOMUna. Sekä tavanomaisissa että luomuhampputuotteissamme on lajikkeena Suomessa jalostettu FINOLA. Pakkauskoot 15 kg ja 25 kg, hampunsiemenöljy 20 l.