Mikä onkaan parempaa kuin vastaleivottu, tuore leipä? Tuoksu kirvoittaa muistoja ja antaa lupauksen makuhermoille nauttia. Leipä on yksi vanhimmista ruuista siinä missä hamppu on yksi vanhimmista viljelykasveista. Ja hampusta on leivottu maistuvaa leipää kautta aikojen.

Hampun siemenen pehmeän pähkinäinen maku soveltuu suolaisten että makeiden leivonnaisten valmistukseen. Sitä voi käyttää maun parantamiseen ja ravinto-ominaisuuksien parantamiseen. Öljyhamppu on luontaisesti gluteeniton ja näin se sopii myös gluteenittoman leivonnan raaka-aineeksi. Siemenissä on paljon proteiinia ja on omiaan ketogeeniseen ruokavalioon.

FoodFarmilta saatavat öljyhampputuotteet sopivat monenlaisiin elintarvikkeisiin. Tuotteet jalostetaan kotimaisesta puhtaasta ja ekologisesti tuotetusta öljyhampusta, jossa on juuri oikeassa suhteessa proteiinit, omegat ja kuidut.

Lue lisää tuotteistamme.