Tuotekehityksen myötä FoodFarmin öljyperhe on täydentynyt kahdella erityisellä öljyllä. Golden oil eli kuoritusta hampunsiemenestä valmistettu öljy on väriltään vaaleampaa ja maultaan miedompaa kuin perinteinen hampunsiemenöljy.

Idätysprosessin aktivoimasta siemenestä valmistettu premium-laatuinen öljy on entistä ravintorikkaampaa. E-vitamiinia on runsaasti. Tuote soveltuu erityisesti korkealaatuisten elintarvikkeiden raaka-aineeksi. Myös tämä öljy saanut kiitosta hieman tavanomaista hamppuöljyä miedommasta mausta

Maultaan pehmeän pähkinäisten hamppuöljyjen rasvahappokoostumus on yksi parhaista. Sen sisältämä omega 6- ja -3 -rasvahappojen suhde on optimaalinen 3:1. Lisäksi öljyssä on arvokkaita gammalinoleeni (GLA) – ja stearidonihappoja (SDA). Nämä ravintorikkaat öljyt sopivat moniin eri ruokiin ja myös sinällään nautittuna ravintolisän tavoin.

Hampunsiemenöljyt valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä, jossa öljy erotetaan siemenistä mekaanisesti. FoodFarmin hampunsiemenöljyvalikoiman tuotteilla on lukemattomia käyttökohteita niin elintarviketuotannossa ja rehuteollisuudessa kuin kosmetiikan valmistuksessa.

Tutustu FoodFarmin hampunsiemenöljyihin

Kysy lisää hamppuöljyistä FoodFarmilta