Tuotteidemme vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus sekä monipuolisuus. Hamppu on raaka-aineena ympäristöystävällinen hiilensitojakasvi. Se kasvaa melko vaatimattomissa oloissa, eikä näin vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Tuotannostamme osa on LUOMU sertifioitua. Omistajayrityksemme ovat sitoutuneet tuotteiden viljelyttämisessä valmistuksessa kestävään toimintaan tuote- ja raaka-ainevirtojen suhteen. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa.

Rehutuotteet

Hampunsiemen 

Hamppu on ravinteikas superfood myös eläimille, erityisesti hevosille. Hampunsiemen on erinomainen proteiinin, liukoisten kuitujen ja välttämättömien rasvahappojen lähde. Sen rasvahapot toimivat voimakkaina antioksidantteina, jotka torjuvat kehon tulehduksia ja suojelevat ihoa. Lisäksi monipuolinen hamppu sisältää runsaasti tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Hamppupuriste

Öljynpuristuksen sivutuotteena syntyvä hamppupuriste on laadukasta proteiinia ja kuitua lemmikki- ja kotieläinten turkin ja ihon hoitoon. Se on erinomainen ruoka koirille ja hevosille sekä jyrsijöille myös vatsan toimintaa tasapainottamaan. Omega-rasvahappojen lisäksi hamppupuriste sisältää mm. E-, B1- ja B2- vitamiineja sekä kivennäisiä kuten magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja sinkkiä.

Rehuöljy

Kotimainen kylmäpuristettu hampunsiemenöljy on erinomainen rehuruokinnan täydentäjä ihon ja karvan hyvinvoinnille sekä liikuntaelimistön toiminnalle. Öljyn rasva on energiaa, josta saa elimistölle myös tärkeitä rasvahappoja. Hamppuöljy soveltuu erityisesti hevosille ja koirille, sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä.

Hamppulese

Hamppulese on runsaskuituinen ja vain vähän energiaa sisältävä, mutta täyteyden tunteen luova vaihtoehto erityisesti hevosille. Hamppulese valmistetaan hampunsiemenen kuoresta. Tuote soveltuu erinomaisesti painonhallintaan, sillä lese saa aikaan kylläisyyden tunteen, mutta sisältää vain vähän energiaa. Todellinen superkuitulisä.

Kaikkia rehutuotteitamme on saatavana myös LUOMUna. Sekä tavanomaisessa että luomutuotannossa lajikkeena on Suomessa jalostettu FINOLA.