15.9.2023
Oppilaitosyhteistyön kautta uusia osaajia
Oppilaitosyhteistyö on merkittävä keino kehittää niin yrityksen kuin opiskelijoiden osaamista. Yhteisistä hankkeista
4.9.2023
Suomalaisen ruoan päivä 4.9. – Mikä tekee öljyhampusta kestävästi tuotetun kasvin?
Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistetaan jälleen kotimaista, puhdasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa,
24.8.2023
Nykyaikaiset kasviproteiinit haastavat perinteiset käsitykset lihasten kasvatuksesta
Pitkään vallalla ollut käsitys siitä, ettei lihaksen kasvatus onnistuisi kasviperäisellä proteiinilla yhtä
17.8.2023
Hamppuisen parsa-herkkusienirisoton täyteläisyys hurmaa
Valmista viikonloppuna ihanan täyteläinen parsa-herkkusienirisotto. Voit varioida ohjetta käyttämällä herkkusienien sijaan vaikkapa
7.8.2023
Hamppukasvista on moneksi
Hamppu eli Cannabis sativa on yksi vanhimmista viljelykasveista, jota on kautta aikojen
31.7.2023
Kirjolohta ja teriyakivihanneksia
Hyödynnä sesongin kotimaiset vihannekset kuten kesäkurpitsa ja parsakaali hampunsiemenillä höystetyn kirjolohen lisukkeena.
3.7.2023
Öljyhampun viljely parantaa Suomen valkuaisomavaraisuutta
Elintarvikehuoltovarmuuden merkitys korostuu poliittisesti epävakaassa maailmantilanteessa. Suomen ja koko Euroopan riippuvuus tuontivalkuaisesta,
26.6.2023
Kasvipainotteinen ruokavalio uusien ravitsemussuositusten keskiössä
Aiemmin keväällä julkaistu luonnos pohjoismaisista ravitsemussuosituksista antoi jo viitteitä siitä, että tulevat
22.6.2023
Hamppureseptejä juhannuspöytään
Taas on koittanut aika kokoontua yhteisen pöydän ääreen keskikesän juhlan merkeissä. Grilliherkut