20.7.2024
Ekstruusio avaa merkittäviä näkymiä hampun tuotekehitykseen
Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) testasi viime viikolla yhteistyössä FoodFarmin kanssa elintarvikekäyttöön tarkoitetun hamppuproteiinin
17.7.2024
FINOLA2 on ensimmäinen suomalainen öljyhamppulajike 30 vuoteen
FoodFarmin emoyhtiö Trans Farm Oy on kehittänyt maailmallakin tunnetun öljyhampun jalostajan, suomalaisen
28.6.2024
Koulutustilaisuudessa kartutettiin öljyhampun viljelyosaamista
Emoyhtiömme Trans Farm Oy järjesti 26.6. Iitissä Päijät-Hämeessä koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden hampun,
20.6.2024
Ruokabloggaajat ihastuivat öljyhamppuun – tutustu juhannuspöydän uusiin resepteihin
Juhannus kolkuttelee jo aivan kulman takana, ja kelikin vaikuttaa sallivan juhannusherkkujen nauttimisen
14.6.2024
Luonnonmukainen hamppusaippua hoitaa herkempääkin ihoa
Sola Saippua Oy:n yrittäjä Keijo Tuononen vastaa puheluun metsän keskeltä. Yritys valmistaa
5.6.2024
Öljyhamppua kylvettiin tänä vuonna ennätysmäärä
Kesäkuun alussa viljelijät ovat saaneet siemenet maahan, ja kevään pahimmat kiireet ovat
8.5.2024
Hamppupuriste kuuluu luomukanojen ruokavalioon
FoodFarmin yhteistyökumppani RehuX kertoo verkkosivuillaan olevansa ennen kaikkea eloisa, iloisa ja kotoisa.
30.4.2024
FoodFarmin vapputervehdys: Hamppuinen perunasalaatti
Vappuaaton saapuessa moni juhlistaa työväkeä, opiskelijoita ja tällä kertaa keskelle arkiviikkoa osuvaa
24.4.2024
Hamppuproteiinin hiilijalanjälki on kuudesosa kananmunan hiilijalanjäljestä
Luonnonvarakeskus (Luke) laski hiilijalanjäljen lippulaivaproteiinillemme Hiililounas-hankkeen yhteydessä. Eläinperäisten proteiininlähteiden hiilijalanjäljistä on tietoa