Uusimpia kuulumisiamme

15.9.2023

Oppilaitosyhteistyön kautta uusia osaajia

Oppilaitosyhteistyö on merkittävä keino kehittää niin yrityksen kuin opiskelijoiden osaamista. Yhteisistä hankkeista

4.9.2023

Suomalaisen ruoan päivä 4.9. – Mikä tekee öljyhampusta kestävästi tuotetun kasvin?

Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistetaan jälleen kotimaista, puhdasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa,

24.8.2023

Nykyaikaiset kasviproteiinit haastavat perinteiset käsitykset lihasten kasvatuksesta

Pitkään vallalla ollut käsitys siitä, ettei lihaksen kasvatus onnistuisi kasviperäisellä proteiinilla yhtä

17.8.2023

Hamppuisen parsa-herkkusienirisoton täyteläisyys hurmaa

Valmista viikonloppuna ihanan täyteläinen parsa-herkkusienirisotto. Voit varioida ohjetta käyttämällä herkkusienien sijaan vaikkapa

7.8.2023

Hamppukasvista on moneksi

Hamppu eli Cannabis sativa on yksi vanhimmista viljelykasveista, jota on kautta aikojen

31.7.2023

Kirjolohta ja teriyakivihanneksia

Hyödynnä sesongin kotimaiset vihannekset kuten kesäkurpitsa ja parsakaali hampunsiemenillä höystetyn kirjolohen lisukkeena.

3.7.2023

Öljyhampun viljely parantaa Suomen valkuaisomavaraisuutta

Elintarvikehuoltovarmuuden merkitys korostuu poliittisesti epävakaassa maailmantilanteessa. Suomen ja koko Euroopan riippuvuus tuontivalkuaisesta,

26.6.2023

Kasvipainotteinen ruokavalio uusien ravitsemussuositusten keskiössä

Aiemmin keväällä julkaistu luonnos pohjoismaisista ravitsemussuosituksista antoi jo viitteitä siitä, että tulevat

22.6.2023

Hamppureseptejä juhannuspöytään

Taas on koittanut aika kokoontua yhteisen pöydän ääreen keskikesän juhlan merkeissä. Grilliherkut