24.4.2024
Hamppuproteiinin hiilijalanjälki on kuudesosa kananmunan hiilijalanjäljestä
Luonnonvarakeskus (Luke) laski hiilijalanjäljen lippulaivaproteiinillemme Hiililounas-hankkeen yhteydessä. Eläinperäisten proteiininlähteiden hiilijalanjäljistä on tietoa
15.4.2024
Hiililounas-hanke: Ympäristöystävällisellä kasvisruoalla riittää kysyntää
FoodFarmin emoyhtiö Trans Farm oli mukana Hiililounas-hankkeessa, jossa tutkittiin ilmastoystävällisten kasvisruokien kysyntää
10.4.2024
Hamppu taipuu moottoripyörän osiksi
Kohta löydät hamppua ruokapöytäsi lisäksi myös moottoripyörästäsi! Vaikka me FoodFarmilla keskitymmekin ajoneuvojen
27.3.2024
Maukas kanabursa tuo kevätpöytään vaihtelua
Hauskaa vaihtelua kevään ruokahetkiin saadaan kanabursasta. Sen voi nauttia ranskalaisten ja salaatin
12.3.2024
Leipurin tuotevalikoimaan FoodFarmin hampputuotteet
Leipurin tuotevalikoimaan FoodFarmin hampputuotteet Raaka-aineita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja food service-markkinoille
11.3.2024
Öljyhamppu sopii täydellisesti Foodinin arvoihin
Hyvinvointituotteisiin suuntautuneessa Foodinissa halutaan luoda ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita paremmin
5.3.2024
FoodFarm Gastro Helsinki -messuilla 13. – 15.3.
Suomen suurin ja merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään Helsingin
21.2.2024
Maailman pohjoisin viski tehdään arktisesta ohrasta – ja mallastetaan Suomessa
”Pohjois-Norjassa ohra oli tärkein vilja aina toiseen maailmansotaan asti. Se kesti ankaran
12.2.2024
Öljyhamppu on superfoodia parhaimmillaan
Frantsila Herbfarmin agronomi ja tuotekehittäjä Virpi Raipala-Carmier sanoo, että heidän Optimi omegaöljynsä