Uusimpia kuulumisiamme

27.1.2023

Valmistautuminen öljyhampun uuteen kasvukauteen on alkanut

Tammikuun lopulla muutoksen päivän pituudessa jo huomaa. Ollaan menossa hyvää vauhtia kohti

13.1.2023

Ravintohamppu herättää laajaa kiinnostusta

Tuhat näkemystä ravintohampusta -kuluttajatutkimuksen tulosten perusteella kuluttajat mieltävät ravintohampun mielenkiintoiseksi, terveyttä edistäväksi,

11.1.2023

Tammikuun kuulumisia: FSSC 22000 -sertifikaatti ja Vegemessut

FoodFarmin vuosi on käynnistynyt arkisen työn merkeissä. Oman säväyksen myyntityöhön toi yritykselle

5.1.2023

Hyvän olon uutta vuotta 2023 FoodFarmilta

Vuosi vaihtui hamppusnacksejä napostellessa ja tietysti uudenvuodenlupauksia pohtiessa. Moni varmaan keskittyi lupauksissaan

22.12.2022

Joulutervehdyksemme saaristolaisleivän kera

Jouluun on vielä ihan pieni hetki ja aikaa valmisteluille on hiukan. Maukas

8.12.2022

Suomalaista superruokaa myös vuonna 2023

Öljyhamppu on kasvi, jonka ominaisuudet ovat omaa luokkaansa.  Sen viljely on mahdollista

1.12.2022

FoodFarm mukana Pariisin FIE-messuilla

FoodFarmin väki valmistautuu viemään hamppuraaka-aineet esille Euroopan suurimmille elintarvikealan  raaka-ainemessuille Pariisiin. Kyseessä

24.11.2022

Britit uskovat hamppuun ilmastotyössä

The Guardian -lehti kysyy artikkelissaan (24.11.2022), voisiko hampulla olla keskeinen rooli taistelussa

17.11.2022

Hiililounas-hankkeen työpajassa analysoitiin hajuja ja makuja

Keväällä 2022 alkanut Hiililounas-hanke kasvattaa tietämystä kotimaisista kasviproteiineista keskittyen erityisesti öljyhamppuun, herneeseen