Uusimpia kuulumisiamme

21.2.2024

Maailman pohjoisin viski tehdään arktisesta ohrasta – ja mallastetaan Suomessa

”Pohjois-Norjassa ohra oli tärkein vilja aina toiseen maailmansotaan asti. Se kesti ankaran

12.2.2024

Öljyhamppu on superfoodia parhaimmillaan

Frantsila Herbfarmin agronomi ja tuotekehittäjä Virpi Raipala-Carmier sanoo, että heidän Optimi omegaöljynsä

24.1.2024

FoodFarmilta myös idätys- ja pienmallastamopalvelut

Mallastetusta ohrasta valmistettuihin tuotteisiin valtaosa on tutustunut ainakin oluen ja myös mämmin

12.1.2024

Terveys- ja hyvinvointitietoisuus kasvaa – ruokatrendien vaikutus ikäluokissa näkyy eri tavoin

Viimeistään vuodenvaihteessa erilaiset ruuan ja ravinnon parissa toimivat tahot julkaisivat arvioitaan tulevan

4.1.2024

Uusi vuosi houkuttelee tavoittelemaan keveyttä ja hyvää oloa pitkän juhlakauden jälkeen

Uusi vuosi houkuttelee tavoittelemaan keveyttä ja hyvää oloa pitkän juhlakauden jälkeen. Näiden

15.12.2023

Food Farm vieraili Leipurin Oy:n koeleipomossa

Vaikka öljyhamppua viljelty tuhansien vuosien ajan ja sillä on laskettu olevan tuhansia

8.12.2023

Perinteet muuttuvat pienin askelin, tuttuja joulun reseptejä uudella tavalla

Perinteet rakentuvat eri aikojen kerrostumista, joissa sekoittuvat erilaiset tavat, mieltymykset ja vaikutteet.

22.11.2023

FoodFarmin hamppuraaka-aineet esillä FIE’ssä

FoodFarm osallistuu jälleen Euroopan suurimmille elintarvikealan raaka-ainemessuille. Vuosittain järjestettävät Food ingredients Europe

16.11.2023

Tuoteuutuus kuitujauhe taipuu monipuolisiin tuoteinnovaatioihin

FoodFarmin tuoteuutuus kuitujauhe on erinomainen kuitulisä, joka valmistetaan hienoksi jauhamalla hampun kuoriosasta.