Uusimpia kuulumisiamme

20.7.2024

Ekstruusio avaa merkittäviä näkymiä hampun tuotekehitykseen

Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) testasi viime viikolla yhteistyössä FoodFarmin kanssa elintarvikekäyttöön tarkoitetun hamppuproteiinin

17.7.2024

FINOLA2 on ensimmäinen suomalainen öljyhamppulajike 30 vuoteen

FoodFarmin emoyhtiö Trans Farm Oy on kehittänyt maailmallakin tunnetun öljyhampun jalostajan, suomalaisen

28.6.2024

Koulutustilaisuudessa kartutettiin öljyhampun viljelyosaamista

Emoyhtiömme Trans Farm Oy järjesti 26.6. Iitissä Päijät-Hämeessä koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden hampun,

20.6.2024

Ruokabloggaajat ihastuivat öljyhamppuun – tutustu juhannuspöydän uusiin resepteihin

Juhannus kolkuttelee jo aivan kulman takana, ja kelikin vaikuttaa sallivan juhannusherkkujen nauttimisen

14.6.2024

Luonnonmukainen hamppusaippua hoitaa herkempääkin ihoa

Sola Saippua Oy:n yrittäjä Keijo Tuononen vastaa puheluun metsän keskeltä. Yritys valmistaa

5.6.2024

Öljyhamppua kylvettiin tänä vuonna ennätysmäärä

Kesäkuun alussa viljelijät ovat saaneet siemenet maahan, ja kevään pahimmat kiireet ovat

8.5.2024

Hamppupuriste kuuluu luomukanojen ruokavalioon

FoodFarmin yhteistyökumppani RehuX kertoo verkkosivuillaan olevansa ennen kaikkea eloisa, iloisa ja kotoisa.

30.4.2024

FoodFarmin vapputervehdys: Hamppuinen perunasalaatti

Vappuaaton saapuessa moni juhlistaa työväkeä, opiskelijoita ja tällä kertaa keskelle arkiviikkoa osuvaa

24.4.2024

Hamppuproteiinin hiilijalanjälki on kuudesosa kananmunan hiilijalanjäljestä

Luonnonvarakeskus (Luke) laski hiilijalanjäljen lippulaivaproteiinillemme Hiililounas-hankkeen yhteydessä. Eläinperäisten proteiininlähteiden hiilijalanjäljistä on tietoa