27.1.2023
Valmistautuminen öljyhampun uuteen kasvukauteen on alkanut
Tammikuun lopulla muutoksen päivän pituudessa jo huomaa. Ollaan menossa hyvää vauhtia kohti
13.1.2023
Ravintohamppu herättää laajaa kiinnostusta
Tuhat näkemystä ravintohampusta -kuluttajatutkimuksen tulosten perusteella kuluttajat mieltävät ravintohampun mielenkiintoiseksi, terveyttä edistäväksi,
11.1.2023
Tammikuun kuulumisia: FSSC 22000 -sertifikaatti ja Vegemessut
FoodFarmin vuosi on käynnistynyt arkisen työn merkeissä. Oman säväyksen myyntityöhön toi yritykselle
5.1.2023
Hyvän olon uutta vuotta 2023 FoodFarmilta
Vuosi vaihtui hamppusnacksejä napostellessa ja tietysti uudenvuodenlupauksia pohtiessa. Moni varmaan keskittyi lupauksissaan
22.12.2022
Joulutervehdyksemme saaristolaisleivän kera
Jouluun on vielä ihan pieni hetki ja aikaa valmisteluille on hiukan. Maukas
8.12.2022
Suomalaista superruokaa myös vuonna 2023
Öljyhamppu on kasvi, jonka ominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Sen viljely on mahdollista
1.12.2022
FoodFarm mukana Pariisin FIE-messuilla
FoodFarmin väki valmistautuu viemään hamppuraaka-aineet esille Euroopan suurimmille elintarvikealan raaka-ainemessuille Pariisiin. Kyseessä
24.11.2022
Britit uskovat hamppuun ilmastotyössä
The Guardian -lehti kysyy artikkelissaan (24.11.2022), voisiko hampulla olla keskeinen rooli taistelussa
17.11.2022
Hiililounas-hankkeen työpajassa analysoitiin hajuja ja makuja
Keväällä 2022 alkanut Hiililounas-hanke kasvattaa tietämystä kotimaisista kasviproteiineista keskittyen erityisesti öljyhamppuun, herneeseen