Uusimpia kuulumisiamme

5.6.2025

Hamppujauhe tekee leivästä terveellisemmän ja saa sen säilymään pehmeämpänä — uusi tutkimus vahvistaa

Vehnäleipä kuuluu monen arkeen, mutta sen ravintoarvot eivät aina kohtaa terveystietoisten kuluttajien

22.5.2025

Suomalainen öljyhamppu on vahva vientituote

Suomessa viljeltävä öljyhamppu on lunastanut paikkansa kansainvälisillä markkinoilla korkealaatuisena ja vastuullisesti tuotettuna

7.5.2025

Suomalaisen öljyhampun viljelyssä rikotaan tänäkin vuonna ennätyksiä!

Suomalaisten öljyhampputuotteiden ystävät voivat taas hihkua onnesta, tai ainakin myhäillä tyytyväisinä: öljyhamppua

24.4.2025

Iso-Britannian öljyhamppumarkkina kasvaa suomalais-brittiläisellä yhteistyöllä

Iso-Britannian öljyhamppumarkkinat ovat kasvussa niin kysynnän kuin tarjonnankin suhteen. Englantilaiset kuluttajat arvostavat

10.4.2025

Kirjolohi ja teriyakivihannekset tekevät kevätillan päivällisestä tuoreen, raikkaan ja tasapainoisen

Pihan kylpiessä valossa ja lämmössä kevät on jo pitkällä, ja moni onkin

24.3.2025

”Uusi, terveellinen ja mielenkiintoinen” – Helsingin Mylly on lanseerannut jo kaksi hamppugranolaa

Helsingin Mylly on pitkät perinteet omaava suomalaisyritys. Perheyritys perusti ensimmäisen myllynsä Helsingin

6.3.2025

FoodFarmin pienmallastamopalvelut luovat erinomaiset mahdollisuudet erottautumiselle

Olemme FoodFarmilla tarjonneet usean vuoden ajan idätys- ja pienmallastamopalveluita Pohjoismaiden mittakaavassa harvinaisella

14.2.2025

Öljyhampun viljelijät kerääntyivät kartuttamaan asiantuntemustaan Trans Farmin viljelijäpäiville

Puhtaan, ravinteikkaan ja laadukkaan öljyhampun kasvattaminen vaatii osaavia viljelijöitä, joilla on hallussa

30.1.2025

Hamppuinen klassikkopasta tuo lämpöä talven keskelle

Cacio e Pepe eli mustapippuripasta on italialaisen keittiön klassikko – yksinkertainen valmistaa,