Öljyhamppu siemenet tuovat kaivattua monipuolisuutta tuttuihin ruokiin ja kaiken lisäksi ne maistuvat hyviltä.
Öljyhampun siementen herkullinen pähkinäinen maku ja hyvät ravintoarvot antavat mukavasti vaihtelua aterioihin.
Testaa tämä resepti tai ideoi omasi!
Hamppugranola
tarvitset kaikkia kuiva-aineita yhtä paljon:
- kaurahiutaleita
- kauraleseitä
- kuorittuja hampunsiemeniä
- kokonaisia hampunsiemeniä
- rusinoita
- kuivattuja marjoja ja hedelmiä
- ripaus kanelia
- tippa öljyä
- aimo annos vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa
Sekoita mukaan öljy, vaahterasiirappia ja ripaus kanelia.
Paahda 175 C uunissa parikymmentä minuuttia, välillä sekoitellen, jotta seos paahtuu tasaisesti eikä pala.
Jäähdytä ja pakkaa.
Toimii hienosti aamiaisella viilin tai luonnonjugurtin ja marjojen tai hillon kanssa. Voit myös lisätä hamppugranolaa vaikkapa sämpylätaikinaan.
Lisää hamppureseptejä hyvään oloon löydät täältä.