Öljyhampusta valmistetut raaka-aineet soveltuvat mainiosti lemmikki- ja harraste-eläinten ruokintaan.

KOKONAINEN ÖLJYHAMPUNSIEMEN on kuulemma kanojen herkkua. Eikä ihme sillä se on erinomainen proteiinin, liukoisten kuitujen ja välttämättömien rasvahappojen lähde. Se soveltuu hyvin myös valkuaisen lähteeksi treenissä olevalle hevoselle.

Siemenestä jalostetut jakeet kuten RAVINTOPELLETTI ja ROUHE  ovat taas mainioita raaka-aineita koiranruokateollisuudelle.  Omega-rasvahappojen lisäksi ravintopelletti sisältää mm. E-, B1- ja B2- vitamiineja sekä kivennäisiä kuten magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja sinkkiä.

LESEEN avulla voidaan lisätä helposti vähäenergiapitoista kuitua eläinten ruokintaan. Se on erinomainen kuitulisä mm. koirille, hevosille sekä jyrsijöille vatsan toimintaa tasapainottamaan.

HAMPPUÖLJYLLÄ voit helliä lemmikkisi ihoa ja turkkia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.  Tärkeitä rasvahappoja sisältävä öljy tukee myös lemmikkisi tuki- ja liikuntaelimistön toimintaa. Viikon intensiivinen hamppuöljykuuri saa koirasi turkin kiiltämään.

Rikasta ravintoa hiilinielusta-hankkeen yksi tavoitteista on lisätä öljyhampun elintarvikekäyttöä niin ihmisten kuin eläinten ravintona. Hankkeen toimesta on käynnistetty lisäselvitys öljyhampun soveltuvuudesta eläinten ruokintaan. Selvityksen tavoitteena on täydentää jo olemassa olevaa tietoa ruokintaan liittyen. Saatavien tulosten avulla FoodFarm toivoo pystyvänsä vastaamaan paremmin asiakkaiden esittämiin kysymyksiin öljyhampun rehukäyttöön liittyen.