FoodFarmin öljyhampun sopimusviljelijöillä uuden sadon puinti on loppusuoralla.
Laatu lähtee pellolta, ja viimeisenä vaiheena sopimusviljelytilalla on puinti sekä sadon kuivaus, jotka vaativat molemmat huolellisuutta.
Näin saadaan puhdasta ja vastuullista kotimaista kasviproteiinia.
Puinnin ja kuivauksen jälkeen öljyhamppusato toimitetaan lajiteltavaksi sekä jatkojalostettavaksi erilaisiksi siementuotteiksi, hamppuproteiineiksi ja hamppuöljyiksi.
Hampun viljely on monella tapaa ympäristöteko, se tuo monipuolisuutta viljelykiertoon, kasvatetaan täysin ilman kemiallista torjuntaa sekä on erittäin tehokas hiilensitojakasvi.
Öljyhamppu täydentää terveellisyydellään kotimaista kasviproteiinipalettia.
Kärkölässä puitiin öljyhamppua syyskuun loppupuolella. Katso video täältä