Tänään vietetään ensimmäistä koko Euroopan yhteistä luomutuotannon päivää. Päivä on osa EU:n luomutoimintasuunnitelmaa jonka tavoitteena on lisätä luomutuotantoa koko Euroopan alueella. Tällä hetkellä noin kahdeksan prosenttia Euroopan peltoalasta on luomussa. Suomessa vastaava luku on suurempi, 14,5 %.

Luomutuotanto eli luonnonmukainen tuotanto on omavaraista ja tasapainoista maanviljelyä, jossa huomioidaan luonnonolot- ja varat.

FoodFarm haluaa vastata asiakkaidensa vaativimpiinkin vaatimuksiin. Tästä syystä kaikkia FoodFarmin tuotteita on saatavilla myös LUOMU sertifioituna. Luomutuotetut öljyhampun siemenet viljellään luomusäädösten mukaisesti suomalaisilla, luonnonmukaista tuotantoa harjoittavilla tiloilla. Tuotanto on viranomaisten valvomaa ja säätelemää.

Luomutuotteiden kysyntä on ollut jo useamman vuoden nousussa ja sama ilmiö on havaittavissa myös öljyhampun osalta. Jos arvostat luomua ja koet, että luomutuotettu öljyhamppu sopii juuri teidän yrityksenne tuotteisiin tee tilaus täältä.