Leipurin tuotevalikoimaan FoodFarmin hampputuotteet

Raaka-aineita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja food service-markkinoille kuudessa maassa toimittava Leipurin Oyj sekä kotimainen, öljyhampputuotteista tunnettu FoodFarm ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Leipurin tuotevalikoima asiakkaille täydentyy hamppuraaka-aineilla. Yhteistyön keskiössä on kasviproteiinipalettia täydentävä hamppuproteiini. Lisäksi Leipurin valikoima jatkossa sisältää hampun siemenet kokonaisena, kuorittuna ja paahdettuna.

Leipurin Oyj:n asiakkaille öljyhamppu tarjoaa monikäyttöisen uuden proteiinilähteen esimerkiksi suolaisten ja makeiden leivonnaisten proteiinipitoisuuden nostoon. Tähän asti leivonnaisten proteiinien lähteenä on käytetty lähinnä vehnägluteenia, siemeniä sekä rahkaa ja juustoa. Kasviproteiinien keskuudessa öljyhampun markkinointivaltteja Leipurin mukaan ovat hyvä aminohappokoostumus, allergeenittömyys sekä uusien hamppuproteiinien hyvä maku. Hampun siemenissä on lisäksi runsaasti kuitua ja ne ovat erinomainen terveellisten rasvojen lähde.

FoodFarmille yhteistyö Leipurin kanssa avaa tehokkaan markkinakanavan erityisesti leipomoteollisuuden suuntaan. Tunnettu jakelukanava, tilausten helppous sekä toimituslogistiikan tehostuminen nähdään erityisenä asiakkaille tulevana lisäarvona. Leipurin konsepti asiantuntijapalveluiden tarjoajana madaltaa kynnystä hampun siementen ja hamppuproteiinin kokeilemiseen. Leipurilla on parhaillaan käynnissä reseptiikan kehittäminen, jonka jälkeen parhaimmisto lähtee asiakkaille kokeiluun.

FoodFarm tarjoaa vahvaa tuotetukea

Yhteistyösopimuksen myötä FoodFarmin öljyhampputuotteiden toimitukset leipomoille ohjautuvat Leipurin Oyj:n kautta ja tilaukset tehdään Leipurin tilausjärjestelmään. Hampputuotteet ovat tilattavissa Leipurin myyntipalvelusta (arkisin klo 8-16, [email protected], +358 9 521 2600) ja verkkokaupasta (store.leipurin.com) 1.4.2024 alkaen. Siihen asti tilaukset ja toimitukset kulkevat FoodFarmin kautta.

FoodFarm tarjoaa asiakkailleen jatkossakin tuotetuntemuksensa niin tuotetietojen kuin tuoteteknistenkin asioiden osalta. Tulemme pitämään teidät ajan tasalla hampun ja proteiinien vaikutuksista toimialaanne ja markkinoihin. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakaskuntaamme kehittäessämme tuotteitamme, toimintaamme ja yhteistyötämme.

Lisätietoja:
FoodFarm Oy, Jari Kallunki p. 050 442 4909, [email protected]
Leipurin Oyj, Suomen maajohtaja, Satu Ruohonen, p. 050 384 2503, [email protected] ja Leipurin Myyntipalvelu p. 09 521 2600, [email protected]