Yllätä isä nopeasti valmistuvalla browniella. Tämä gluteeniton herkku valmistuu vain neljästä raaka-aineesta:

4 kypsää banaania
2,5 dl maapähkinävoita
2 dl kaakaojauhetta
1,5 dl kuorittuja hampunsiemeniä

Tee näin:
Hienonna banaanit kulhossa. Lisää joukkoon huoneenlämmin maapähkinävoi. Sekoita sauvasekoittimella (tai blenderissä) tasaiseksi massaksi.

Lisää massaan kaakaojauhe ja 1 dl kuorittuja hampunsiemeniä. Sekoita lastalla tasaiseksi. Levitä taikina n. 22 x 22 cm vuokaan. Tasoita ja ripottele loput hampunsiemenet taikinan päälle.

Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa ja leikkaa annospaloiksi. Aseta tarjolle vaikka vadelmahillon tai tuoreiden vadelmien ja kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. Nauti kahvin kanssa.

Vinkki: Pyöreässä vuoassa valmistettuna herkun voit tarjota mutakakun tapaan.

Tutustu myös muihin hamppuresepteihin.