Vuosi vaihtui hamppusnacksejä napostellessa ja tietysti uudenvuodenlupauksia pohtiessa. Moni varmaan keskittyi lupauksissaan oman terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen. Myös lupausten toteutumista mietittiin, ja sitä, mitä tapahtuukaan alkuinnostuksen jälkeen.

Pohdintojen päätteeksi tultiin siihen lopputulemaan, että suuret lupaukset kantavat harvoin edes tammikuun loppuun. Kokonaisvaltaista hyvinvointia on paras lähteä kohentamaan pienin askelin ja ihan uusin askelmerkein.

Nauttimamme ravinto määrittää pitkälti hyvinvointiamme. Useammissa tapauksissa voimme vaikuttaa raaka-aineisiin, laatuun ja määrään. Pienet muutokset ruokavaliossa on helppo toteuttaa ja tuloksia on näkyvillä hyvinkin pian.

Öljyhampun siemenet ovat täynnä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ainesosia. Optimaalinen rasvahappokoostumus, kaikki välttämättömät aminohapot ja tuiki tärkeä kuitu samassa kompaktissa paketissa. Käytettävissä elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteina.

Vielä ehdit tehdä pienen lupauksen uudelle vuodelle 2023. Lisää hamppurouhetta lusikallinen tai kaksi smoothieen tai ripottele kuorittuja hampunsiemeniä salaatin päälle. Tai kokeile tehdä itse hamppumaitoa. Ja, usko tai älä, hamppuöljy sopii oikein hyvin aamupuuron höysteeksi. Kuinka hauskaa onkaan paahdettujen, suolattujen hampunsiementen rouskuttelu ihan sinällään. Öljyhamppu tarjoaa monenlaista hyvää!

Lisää hamppureseptejä hyvään oloon löydät täältä.