FoodFarm tuo öljyhampun rinnalle toisen todellisen superfoodin – gluteenittomat ja terveyttä edistävät ohrat. Uudentyyppiset ohrat on jalostettu Australiassa, ja ensimmäiset näistä ohrista jalostetut elintarvikkeet ovat jo markkinoilla Australian lisäksi mm. Japanissa sekä USA:ssa.

Luontaisesti gluteenittomat Kebari® -ohrat

Gluteenittomat ja korkean kuitupitoisuuden Kebari® -ohrat ovat ainoat laatuaan maailmassa. Ne ovat odotettu uutuus elintarvike- ja juomateollisuuden parissa. Kebari -ohrat jaetaan kahteen eri tyyppiin, panimoteollisuuden käyttöön jalostettuun mallasohraan sekä elintarvikesovelluksiin suunnattuun kuorettomaan elintarvikeohraan. Kebari® -ohrat taipuvat lukuisiin tuotteisiin, kuten muroihin, mysleihin, leipätuotteisiin, välipalapatukoihin sekä oluen ja olutmallastuotteiden valmistukseen.

Täysjyväviljojen uuden sukupolven BARLEYmax®

Prebioottinen eli runsaasti suoliston terveyttä edistävä, sulavaa kuitua sisältävä BARLEYmax® edustaa terveyttä edistävien täysjyväviljojen uutta sukupolvea. Kuoreton BARLEYmax® on uniikki yhdistelmä neljää prebioottista kuitua, mukaan lukien resistentin tärkin sekä korkean beetaglukaanipitoisuuden. Tämä ravitsemuksellisesti ainutlaatuinen ohra on jalostettu edistämään terveyttämme auttamalla mm. painonhallinnassa ja näin ehkäisemällä nykyajan elintasosairauksia kuten suolisto- ja sydänsairauksia sekä diabetestä. Myös BARLEYmaxista valmistuvat niin murot, myslit, leivät kuin välipalapatukatkin.

Gluteenittomat Kebari® -ohrat ja BARLEYmax® ovat lisäysviljelyvaiheessa. Vuonna 2022 toimitamme elintarvike- ja juomateollisuudelle testaukseen pieniä määriä uusia erikoisohria. 

Lue lisää erikoisohrista englanninkieliseltä sivustoltamme: www.foodfarm.fi/goldenmalt

Yhteistyössä: