FoodFarm osallistuu jälleen Euroopan suurimmille elintarvikealan raaka-ainemessuille. Vuosittain järjestettävät Food ingredients Europe -messut (FIE) pidetään tänä vuonna Saksassa Frankfurt am Mainissa 28. – 30.11.

Messuilla on esitteillä monipuolisia innovatiivisia raaka-aineita elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Tapahtumalla on pitkät perinteet lähes 40 vuoden ajalta.

Koska hamppu elintarvikkeena on maailmalla huomattavasti tutumpi kuin Suomessa, onkin hamppuraaka-aineiden vienti lähtenyt jo nyt hyvin liikkeelle. Kysyntään on ollut helppo vastata, kun tarjolla on toimiva tuotantolinja ja kattava tuotevalikoima. Vientimaat löytyvät tällä hetkellä Keski-Euroopasta ja Kauko-Idästä, jossa erityisesti arvostetaan suomalaista laatua, jäljitettävyyttä ja toimitusvarmuutta.

FoodFarmin hamppuraaka-aineiden ohella Special Plants from Finland -osastolla (4.1A103) ovat edustettuina myös kumina ja korianteri. Messuilta odotetaan mielenkiintoisia tilaisuuksia ja uusia asiakassuhteita, onhan koolla maailman johtavat elintarvikevalmistajat.