FoodFarmin väki valmistautuu viemään hamppuraaka-aineet esille Euroopan suurimmille elintarvikealan  raaka-ainemessuille Pariisiin. Kyseessä on yrityksen ensimmäiset kansainväliset messut. Tiedossa on mielenkiintoisia tilaisuuksia ja kohtaamisia maailman johtavien elintarvikevalmistajien kanssa.

Vuosittain järjestettävät Food ingredients Europe -messut (FIE) esittelee monipuolisesti innovatiivisia raaka-aineita. Tapahtuma on auttanut elintarvikealan raaka-ainetoimittajia ja elintarvikevalmistajia löytämään toisensa jo 35 vuoden ajan.

Koska hamppu elintarvikkeena on maailmalla huomattavasti tutumpi kuin Suomessa, onkin hamppuraaka-aineiden vienti lähtenyt jo nyt hyvin liikkeelle. Kysyntään on ollut helppo vastata, kun tarjolla on toimiva tuotantolinja ja kattava tuotevalikoima. Vientimaat löytyvät tällä hetkellä Keski-Euroopasta ja Kauko-Idästä, jossa arvostetaan erityisesti suomalaista laatua, jäljitettävyyttä ja toimitusvarmuutta.

FoodFarmin hamppuraaka-aineiden ohella Special Plants from Finland -osastolla ovat edustettuina myös kumina ja korianteri.

_____

Messut järjestetään Pariisissa, Expo Porte de Versailles -messukeskuksessa 6. – 8.12.2022

Lue lisää FIE-messuista