Tuotteidemme vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus sekä monipuolisuus. Hamppu on raaka-aineena ympäristöystävällinen hiilensitojakasvi. Se kasvaa melko vaatimattomissa oloissa, eikä näin vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Tuotannostamme osa on LUOMU sertifioitua. Omistajayrityksemme ovat sitoutuneet tuotteiden viljelyttämisessä ja valmistuksessa kestävään toimintaan tuote- ja raaka-ainevirtojen suhteen. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa.

Hampunsiemenöljy

Hampunsiemenöljyn rasvahappokoostumus on iholle täydellinen, ja sen suosio kosmetiikkatuotteissa on kasvussa. Sen käyttö ihonhoidossa perustuu iholle erittäin edulliseen rasvahappoprofiiliin. Suuri linolihappopitoisuus tekee hampunsiemenöljystä hyvin imeytyvän öljyn. Se ei jää ihon pinnalle rasvaisen tuntuiseksi kerrokseksi vaan imeytyy tehokkaasti. Harvinaista gammalinoleenihappoa on hampunsiemenöljyssä merkittävästi enemmän kuin muissa öljyissä. Sen sijaan öljyhappoa on vain noin 9 %, ja näin alhaisia pitoisuuksia löytyy vain harvasta öljystä. Öljyhappo tukkii helposti huokosia ja aiheuttaa näppylöitä, eikä ole näin paras mahdollinen rasvahappo ihonhoitoon.

Hampunsiemenöljy on väriltään syvän tumman vihreää. Vihreä väri öljyssä kertoo aina runsaasta antioksidanttipitoisuudesta. Hampunsiemenöljy sisältää A,C ja E vitamiineja jotka ovat hyvin tehokkaita antioksidantteja iholla. Hampunsiemenöljy soveltuu esimerkiksi kasvovoiteisiin, ihon öljypuhdistukseen, yhtenä ainesosana hoitaviin öljyseerumeihin sekä luonnonkosmetiikassa esimerkiksi saippuaan ja shampoopaloihin.

Kaikkia tuotteitamme on saatavana myös LUOMUna. Sekä tavanomaisessa että luomutuotannossa lajikkeena on Suomessa jalostettu FINOLA.