Öljyhampun rinnalle toimme toisen todellisen superfoodin – gluteenittomat ja terveyttä edistävät ohrat. Yhdessä gluteenittomista erikoiskasveistamme jalostuu superfoodien parhaimmisto.

Luontaisesti gluteenittomat Kebari® -ohrat

Gluteenittomat ja korkean kuitupitoisuuden Kebari® -ohrat ovat ainoat laatuaan maailmassa. Ne ovat odotettu uutuus elintarvike- ja juomateollisuuden parissa. Kebari -ohrat jaetaan kahteen eri tyyppiin, panimoteollisuuden käyttöön jalostettuun mallasohraan sekä elintarvikesovelluksiin suunnattuun kuorettomaan elintarvikeohraan. Kebari® -ohrat taipuvat lukuisiin tuotteisiin, kuten muroihin, mysleihin, leipätuotteisiin, välipalapatukoihin sekä oluen ja olutmallastuotteiden valmistukseen.

Täysjyväviljojen uuden sukupolven BARLEYmax®

Prebioottinen eli runsaasti suoliston terveyttä edistävä, sulavaa kuitua sisältävä BARLEYmax® edustaa terveyttä edistävien täysjyväviljojen uutta sukupolvea. Se tuo ohran elintarvikekäyttöön merkittävää lisäarvoa prebioottisten ominaisuuksiensa kautta. Kuoreton BARLEYmax® on uniikki yhdistelmä neljää prebioottista kuitua, mukaan lukien resistentin tärkin sekä korkean beetaglukaanipitoisuuden. Tämä ravitsemuksellisesti ainutlaatuinen ohra on jalostettu edistämään terveyttämme auttamalla mm. painonhallinnassa ja näin ehkäisemällä nykyajan elintasosairauksia kuten suolisto- ja sydänsairauksia sekä diabetestä. Myös BARLEYmaxista valmistuvat niin murot, myslit, leivät kuin välipalapatukatkin.

Gluteenittomat Kebari® -ohrat ja BARLEYmax® ovat lisäysviljelyvaiheessa. Vuonna 2022 toimitamme elintarvike- ja juomateollisuudelle testaukseen pieniä määriä uusia erikoisohria. Kebari® -ohrat ja BARLEYmax® on jalostettu australialaisten tutkijoiden voimin.

Idätyksellä vielä superimpaa superfoodia

Idätetyt kasviraaka-aineet tarjoavat useita terveyshyötyjä ja tekevät superfoodista vieläkin superimpaa. Idätyksessä siemen aktivoituu täyteen voimaansa, mikä parantaa rasvojen, kivennäisaineiden ja vitamiinien saatavuutta. FoodFarmin valikoimiin kuuluvat myös idätetyt hampputuotteet sekä mallastetut, gluteenittomat ohrat. Idätyksen teemme omassa rumpumallastamossamme kotimaassa. Näin saamme yhdistettyä idätyksen ja gluteenittomuuden edut.

Yhteistyössä: